Rreth Nesh

Rreth 2FAF

Që nga themelimi në vitin 2000, 2FAF është angazhuar gjithnjë në zhvillimin dhe prodhimin e harduerëve në ndërtim, kryesisht duke përfshirë profilet e aluminit, pajisje për profilet e aluminit, qelqit, dyert e qelqit, burimet e dyshemesë, shtyllat e derës, mbyllësit e dyerve, dhe pajisje shtëpiake etj.

Kompania mbulon një sipërfaqe prej rreth 4500 metër katror tani: ka rreth 58 punëtorë. Prodhimi vjetor i produkteve rritet me shpejtësi prej 30% çdo vit, duke plotësuar kërkesën gjithnjë në rritje të tregut.

I gjithë stafi i 2FAF e njeh të vërtetën absolute se cilësia fiton tregun.

Ne zbatojmë sistemin e standardizuar të prodhimit dhe të menaxhimit të cilësisë, dhe zbatimin e përgjithshëm standard ndërkombëtar ISO të kontrollit të cilësisë. Stafi merr menaxhim të plotë dhe trajnim teknik. Parimi i “cilësia është thelbi për ndërmarrjen që të mbijetojë dhe zhvillohet në treg” është futur thellë në ndërmarrje.

Me kalimin e kohës, 2FAF përmirësohet shpejt. Për të përmbushur kërkesat e ndryshuara të tregut në situata të reja, kompania përmirëson modelin e menaxhimit dhe sistemin e brendshëm, në mënyrë që ata të plotësojnë kërkesat e zhvillimit të ndërmarrjeve në moshë të re.
Njerëzit e orientuar, vazhdojnë të përmirësohen janë filozofia e 2FAF. Pa marrë parasysh në të kaluarën ose në të ardhmen, 2FAF do të kapë çdo mundësi, në përputhje me ndryshimet në treg. Përshpejtoni zhvillimin,  rrisni aftësinë konkurruese dhe përballuni me çdo sfidë në të ardhmen me status optimal.

Cilësia e produktit dekorativ është treguar në çdo detaj. Ashtu si hardware 2FAF, ai në heshtje dhe në mënyrë të vendosur tregon cilësinë e tij të lartë dhe hijeshi elegante në botën e zbukurimit.  Le të gëzojnë njerëzit bukurinë dhe komoditetin e krijuar nga industria e teknologjisë së lartë. Pa marrë parasysh avantazh, modern, nostalgjik ose klasik, hardueri 2FAF mund të shtojë bukurinë dhe elegancën tek produkti i instaluar.

2FAF rekomandon që njerëzit të ndjehen  sipas qëndrimit të tyre ndaj jetesës dhe të hapin rrugën sipas ëndrrës së tyre. Kur ndjenja estetike vizuale nga produkti takohet me frymëzim të vazhdueshëm, bukuria e pafund e tërë hapësirës do të shfaqet. Produktet e 2FAF integrojnë frymëzimin dhe interesat së bashku dhe kombinojnë përsosmërisht funksionimin dhe artin së bashku.

2FAF është krenar të prezantojë produktet e tij si linjë e parë e zgjedhjes në pajisje alumini dhe xhami për ndërtimin e biznesit

Falë punës së saj të madhe dhe njohurive të thella në fushën që operon, 2FAF është kompania lider në zonën ballkanike dhe në Evropën Lindore. 2FAF rritet shpejtë dhe gjithmonë kërkon partneritete të reja dhe mundësi biznesi.

Enter your keyword