Home Page

[ind_whoweare title=”Rreth Nesh” subtitle=”ALPAN sh.p.k lind nga një bashkëpunim i suksesshëm i grupit ” 2FAF ” dhe ” F&L” në shkurt të vitit 2013.” description=”Edhe pse e krijuar prej pak kohësh ALPAN synon të ofrojë një produkt të ri për tregun vendas dhe atë të jashtëm.
Falë eksperiencës shumë vjeçare në fushën e prodhimit dhe të tregtimit që këto kompani mbartin dhe falë cilësisë së lartë të produktit ALPAN synon të jetë një risi në fushën e prodhimit të paneleve të aluminit dhe të plastikës.
”F&L”, ”2FAF” dhe ”ALPAN” së bashku përfaqësojnë një sukses për tregun e brendshëm dhe në të gjithë rajonin falë cilësisë së lartë, inovacionit të ofruar dhe korrektësisë maksimale. ALPAN falë makinerive moderne dhe cilësisë së lartë të lëndës së parë ofron sot panele dyersh me një gamë të lartë ngjyrash dhe modelesh dhe një cilësi të pa diskutueshme.
Në produktet ALPAN shkrihen CILËSIA, DESIGN dhe MBROJTJA në një produkt të vetëm.
Falë programit të saj për një zhvillim të vazhdueshëm synon të ofrojë gjithmonë cilësi, inovacion dhe modele të reja.” abt_images=”779,778,776,780″ f_point=”Cilesi” s_point=”Shumellojshmeri” t_point=”Siguri,”]
[ind_services title=”WHAT WE DO SERVICES” formate=”formate-3″ servicesno=”5″]
[ind_highlightproject title=”OUR” subtitle=”PROJECT” postids=”200,180″]
[ind_testimonial title=”WHAT OUR
CUSTOMER SAYS” subtitle=”WE OFFER AN ALL ROUND CONDO REMODELLING” use_img=”yes”][ind_testimonial_child customer_nm=”LENNIE LAZENBY 01″ customer_image=”314″ customer_say=”01 Our construction management professionals organize, lead and manage the people, materials and processes of construction utilizing the latest technologies within the industry.”][ind_testimonial_child customer_nm=”LENNIE LAZENBY 02″ customer_image=”315″ customer_say=”02 Our construction management professionals organize, lead and manage the people, materials and processes of construction utilizing the latest technologies within the industry.”][ind_testimonial_child customer_nm=”LENNIE LAZENBY 03″ customer_image=”316″ customer_say=”03 Our construction management professionals organize, lead and manage the people, materials and processes of construction utilizing the latest technologies within the industry.”][ind_testimonial_child customer_nm=”LENNIE LAZENBY 04″ customer_image=”317″ customer_say=”04 Our construction management professionals organize, lead and manage the people, materials and processes of construction utilizing the latest technologies within the industry.”][ind_testimonial_child customer_nm=”LENNIE LAZENBY 05″ customer_image=”315″ customer_say=”05 Our construction management professionals organize, lead and manage the people, materials and processes of construction utilizing the latest technologies within the industry.”][ind_testimonial_child customer_nm=”LENNIE LAZENBY 06″ customer_image=”317″ customer_say=”06 Our construction management professionals organize, lead and manage the people, materials and processes of construction utilizing the latest technologies within the industry.”][/ind_testimonial]
[ind_client_logo title=”OUR PARTNERS” client_pattern=”client style 3″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”24″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”23″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”22″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”21″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”20″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”19″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”18″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”17″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”16″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”15″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”14″][ind_client_logo_child client_link=”http://projects.theemon.com/i/industrial-wp/PlaceHolder/projects-1/” industrial_images=”13″][/ind_client_logo]

Write a Message

Your email address will not be published.

Enter your keyword